Lejligheder

Lejligheder

På Hotel Marina tilbyder vi, udover de almindelige hotelværelser, 1-3-værelseslejligheder af høj komfort med køkken. De servicerede lejligheder er mere rummelige end de traditionelle hotelværelser, så skal du bo hos os i en længere periode, hvor du har brug for at føle dig endnu mere hjemme, anbefaler vi vores apartments.

Leder du efter et sted at bo i længere tid? Det kan være i forbindelse med projektarbejde i Rudersdal, eller imens du venter på at kunne flytte ind i dit nye hus. Du kan bruge Hotel Marina som din midlertidige bopæl. Indlogér dig i vores lejligheder og nyd alle de faciliteter, som du er vant til derhjemme.

Skal du overnatte i en kortere periode, kan du stadig sagtens booke lejlighederne i Vedbæk. Det gør du helt som hvis du ville booke et almindeligt hotelværelse via bookingmodulet øverst på denne

side. Hvis du skal bruge en lejlighed i en lang periode, kan du med fordel kontakte os på reception@hotelmarina.dk og få en særskilt aftale.

Apartments

På Hotel Marina har vi 1-, 2- og 3-værelseslejligheder til rådighed. Alle lejlighederne inkluderer en god dobbeltseng, gratis internet, TV, skrivebord, spisebord, badeværelse og fuldt udstyret køkken.

· Apartment med 1 værelse har alle de basale faciliteter beskrevet ovenfor.

· Apartment med 2 værelser består af 50 kvm, alle de basale faciliteter, en separat opholdsstue med sofa, der kan laves om til en ekstraopredning, samt balkon med udsigt over enten Øresund eller grønt naturområde.

· Apartment med 3 værelser, vores største værelser, består af 78 kvm, alle de basale faciliteter, to soveværelser med dobbeltsenge, en separat opholdsstue med sovesofa, samt balkon med udsigt over enten Øresund eller grønt naturområde

Udover størrelsen, så er det køkkenet som adskiller lejlighederne fra de almindelige hotelværelser. Du kan gå ud at spise på én af de nærliggende restauranter, men når du bor på en af Marinas apartments, får du også frihed til at lave dit helt eget måltid i dit fuldt udstyrede køkken.

Bedste beliggenhed i Rudersdal

Hotel Marina befinder sig på Øresundskysten. Hotellet ligger i Rudersdal, i den hyggelige by Vedbæk, der byder på havn, strand og smuk natur. Her befinder du dig på kanten mellem Storkøbenhavn og Nordsjælland. Med nem adgang til offentlig transport, er Hotel Marina det perfekte sted at bo, hvis du i forbindelse med dit ophold skal til København eller Nordsjælland. Kystlinjen, der kører fra Vedbæk Station, er direkte forbundet med Københavns Lufthavn mod syd og Helsingør mod nord.

Hotellets beliggenhed i Rudersdal gør også, at det ligger i skønne, grønne omgivelser. Det giver et pusterum om aftenen og i weekenden, hvis der har været travlt på arbejde eller evt. i forbindelse med en flytning. Du bor lige over for Vedbæk strand og havn samt i nærheden af skovområder, hvor det er oplagt at gå ture, cykle eller løbetræne.

Studio Apartment

Vores etværelseslejligheder er helt ideelle for både familier og forretningsrejsende, der har behov for lidt e…

BOOK NU