Navnenyt på Hotel Marina i Vedbæk

17. juni 2019

Det bliver Manuela Iorga, der overtager posten som hoteldirektør på Hotel Marina i Vedbæk. Hendes profil er et stærkt match med ejendommens fremtidige udvikling og visioner.

Fra starten af juni måned tiltrådte Manuela Iorga stillingen som hoteldirektør på det velkendte Hotel Marina i Vedbæk, der tidligere har huset fodboldlandsholdet. I dag er der optakt til store udviklingsplaner, og dem er Manuela den helt rette person til at stå i spidsen for. Hun har tidligere bevist sine kompetencer for ledelse, kulturudvikling og at holde overblikket under store projekter.

Hotel Marinas omegn er en helt fantastisk destination, og nu skal vi bevise, hvad hotellet kan. Jeg elsker den slags udfordringer, som den kommende tid kræver, og jeg glæder mig meget til rejsen”, fortæller Manuela Iorga spændt.

Manuela Iorga kommer fra en stilling som hotelchef i Zleep Hotels, der er et søsterselskab til organisationen, der driver Hotel Marina, Core Hospitality. Her var hun i seks år med til at rebrande og renovere Zleep Hotel Copenhagen Airport samt renovere Zleep Hotel Copenhagen City. Manuela kender derfor hotelbranchen og organisationen bag Core Hospitality, hvilket er en fordel, når

Manuela har altid været en loyal, positiv og arbejdsom kollega. Jeg har tidligere arbejdet meget tæt med Manuela i Zleep, og vi er rigtig glade for at hun er på holdet i Vedbæk”, udtaler Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality, operatørselskabet der driver Hotel Marina.