Book værelse
Vælg venligst hotel
Vælg venligt ankomstdato
Vælg venligst afrejsedato
1 værelser, værelse, 1 voksne voksen børn barn
Værelse 1
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 2
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 3
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 4
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 5
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Hotellejligheder i Vedbæk

På Hotel Marina tilbyder vi, udover de almindelige hotelværelser, 1-3-værelseslejligheder af høj komfort med fuldudstyret køkken. De servicerede lejligheder tilbyder mere plads end traditionelle hotelværelser, så skal du hos os i en lang periode, og vil du føle dig endnu mere hjemme, skal du vælge hotellejlighederne.

Leder du efter et sted at bo i længere tid? Det kan være i forbindelse med projektarbejde i Rudersdal, eller imens du venter på at kunne flytte ind i dit nye hus. Du kan bruge Hotel Marina som din midlertidige bopæl ved at bo på vores lejligheder, så du har alle de faciliteter, du er vant til derhjemme.

Skal du overnatte i en kortere periode, kan du stadig sagtens booke lejlighederne i Vedbæk. Det gør du, helt som hvis du ville booke et almindeligt hotelværelse via bookingmodulet øverst på denne side. Hvis du skal bruge en lejlighed i en lang periode, kan du med fordel kontakte os på reception@hotelmarina.dk og få en særskilt aftale.

Servicerede lejligheder

På Hotel Marina har vi 1-, 2- og 3-værelseslejligheder til rådighed. Alle lejlighederne inkluderer en god dobbeltseng, gratis internet, TV, skrivebord, spisebord, badeværelse og fuldtudstyret køkken.

 • Hotellejlighederne med 1 værelse har alle de basale faciliteter beskrevet ovenfor.
 • Hotellejlighederne med 2 værelser består af 50 kvm, alle de basale faciliter, en separat opholdsstue med sofa, der kan laves om til en ekstraopredning, samt balkon med udsigt over enten Øresund eller grønt naturområde.
 • Hotellejlighederne med 3 værelser, vores største værelser, består af 78 kvm, alle de basale faciliteter, to soveværelser med dobbeltsenge, en separat opholdsstue med sovesofa, samt balkon med udsigt over enten Øresund eller grønt naturområde

Udover størrelsesforskellen er den helt store forskel fra et almindeligt hotelværelse køkkenet. Du kan gå ud og spise på en af de nærtliggende restauranter, hvis du har lyst, men når du bor på en af de servicerede lejligheder på Hotel Marina, får du også frihed til at lave dit helt eget måltid i dit fuldt udstyrede køkken.

Bedste beliggenhed i Rudersdal

Hotel Marina befinder sig på Øresundskysten. Hotellet ligger i Rudersdal, i den hyggelige by Vedbæk, der byder på havn, strand og smuk natur. Her befinder du dig på kanten mellem Storkøbenhavn og Nordsjælland. Med nem adgang til offentlig transport via Vedbæk station er Hotel Marina det perfekte sted at bo, hvis du i forbindelse med dit ophold skal til København eller Nordsjælland. Kystlinjen, der kører fra Vedbæk station, er direkte forbundet med Københavns Lufthavn mod syd og Helsingør mod nord.

Hotellets beliggenhed i Rudersdal gør også, at det ligger i smukke, grønne omgivelser. Det giver et pusterum om aftenen og i weekenden, hvis der har været travlt på arbejde eller evt. i forbindelse med en flytning. Du bor lige over for Vedbæk strand og havn samt i nærheden af skovområder, som er helt oplagt at gå ture i.

Faciliteter på Hotel Marina

 • Vaskeri
 • Fitness
 • Døgnåben reception
 • Daglig rengøring
 • Gratis internet
 • Mødelokaler
 • Vinbar
 • Parkering
 • Spillerum