Book værelse
Vælg venligst hotel
Vælg venligt ankomstdato
Vælg venligst afrejsedato
1 værelser, værelse, 1 voksne voksen børn barn
Værelse 1
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 2
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 3
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 4
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 5
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Marina i Vedbæk nær København. Her bor du på lækre værelser i en helt fantastisk beliggenhed, eksempelvis med havudsigt over Øresund. Hotel Marina er et helt ideelt valg for de fleste rejsende. Familier og par har gode muligheder for at nyde natur, kultur og attraktioner. Forretningsrejsende får en god base, da der her kan afholdes møder og konferencer med nemme transportmuligheder til København. På hotellet i Vedbæk er der fri adgang til træningsrum, gratis internet, gratis parkering og hyggelige omgivelser.

Attraktioner omkring Vedbæk

Vedbæk ligger i det nordlige Storkøbenhavn og derfor på kanten mellem både København og Nordsjælland. På modsatte side af vejen fra Hotel Marina ligger både havnen og Vedbæk strand, hvorfra en badebro strækker sig ud i Øresund. 20 minutter fra Hotel Marina ligger Bakken, og kun 5 minutter derfra er indgangen til Jægersborg Hegn og Dyrehave, der er en del af UNESCO-kulturarven parforcejagtlandskabet i Nordsjælland. Få mere inspiration til din Vedbæk tur.

Hotel nær København

Området omkring Hotel Marina er naturskønt og fyldt med aktiviteter. Men hotellet ligger også i kort afstand til København. Centrum kan nås med Kystbanen, der ligger kun få hundrede meter fra hotellet. Her går der desuden også tog direkte til Københavns Lufthavn.

Hotelinformationer

Annullering

BestPrice bookinger kan ikke annulleres. FlexPrice reservationer booket direkte gennem en af Hotel Marinas egne salgskanaler kan annulleres frem til kl. 14.00 på ankomstdagen her. Har du booket din overnatning gennem en tredjepart, såsom et rejsebureau, skal du henvende dig til denne leverandør.

Check ind og ud

Check ind er tidligst kl. 14.00. Check ud er senest kl. 11.00.

Efter aftale med receptionen kan du for DKK 100 per time checke tidligere ind eller DKK 100 per time for sen check ud (frem til kl. 14). Det gælder minimum 2 timer.

Ekstra personer

På alle værelser koster det kun DKK 100 ekstra pr. nat for en person mere på værelset. På familieværelserne tillægges DKK 250 for tredje og fjerde ekstraopredning. Børn mellem 0 og 2 år, der sover i forældrenes seng, bor gratis. Det er også muligt at bestille en babyseng med hovedpude og dyne for kun DKK 100.

Glemte sager

Vi opbevarer glemte sager, der er fundet på hotellet, i 4 uger. Herefter overdrages genstande med serienumre (såsom elektronik) samt smykker og andre særligt værdifulde genstande til Politiets hittegodskontor. Alt andet afleveres efter 4 uger til velgørenhed. Har du glemt noget på hotellet, kan du kontakte os pr. mail reception@hotelmarina.dk for at høre, om vi har fundet noget på dit værelse. Send os en mail med et navn, dato for overnatning samt værelsesnummer. Skal genstanden sendes til dig, anvender vi Pakke.dk eller PostNord til levering.

Grupper

I skal foretage en gruppereservation, hvis I har brug for flere end 5 værelser. På denne måde sikrer vi, at alle informationer udfyldes korrekt, og I opnår den bedste pris. Udfyld denne formular, så kontakter vi jer snarest.

Kontakt

Receptionen holder døgåbent, så du kan altid komme ned og tale med vores imødekommende personale. Du kan også kontakte os på tlf. 45 89 17 11 eller mail reception@hotelmarina.dk.

Kæledyr

Du er velkommen til at medbringe kæledyr på hotellet mod DKK 250 pr. nat.

Morgenmad

Morgenmad kan tilkøbes for DKK 130 pr. person. For børn mellem 3 og 12 år koster morgenmaden DKK 70.

Mandag til fredag: 6.30 – 10.00
Weekend og helligdage: 7.00 – 10.00

Parkering

Der er 150 gratis parkeringspladser lige udenfor hotellet. For at holde gratis på parkeringspladsen skal du huske at registrere din bil på vores iPad i receptionen. Vi tilbyder også et begrænset antal parkeringspladser i aflåst kælder under hotellet mod et ekstra gebyr.

Rygning

Al rygning er strengt forbudt, men du er naturligvis velkommen til at ryge udenfor. Hvis du ryger på værelset eller balkonen, koster det DKK 1.500 for ekstrarengøring. Hvis brandalarmen startes, pålægges en bøde på yderligere DKK 5.000.

WiFi

Du får gratis WiFi på hotellet, som er nemt at logge på med alle enheder.

Åbningstider

Receptionen på Hotel Marina har døgnåbent.