Fremtiden for kendt hotel er sikret

24. oktober 2017

Efter en måneds tids uvished blandt personalet på Hotel Marina i Vedbæk, er der nu god grund til at ånde lettet op igen. Driften af det 126-værelses store konferencehotel ved Øresundskysten overdrages til Core Hospitality ved årsskiftet. Hotellet, der var hjemsted for fodboldlandsholdet i 25 år, fortsætter som ‘Hotel Marina’, mens de langsigtede fremtidsplaner stadig er på tegnebrættet.

Overdragelse af Hotel Marina

Core Hospitality overtager driften fra og med 1. januar 2018. Derfor fortsætter driften efter årsskiftet, og det nuværende personale får mulighed for at blive på hotellet, mens gæster også kan booke overnatninger i Vedbæk i 2018. Gæster, personale og lokalbefolkningen kan glæde sig over, at konferencelokalerne, restauranterne og de øvrige faciliteter senere skal udvikles i samarbejde med ejendomsejeren.

Vi er tilfredse med at have indgået aftalen med Core Hospitality, der er en særdeles professionel hoteloperatør med en stærk organisation. Vi har stor tillid til, at Core Hospitality kan optimere driften af hoteller og dermed være med til at skabe grundlaget for den fremtidige udvikling af Hotel Marina”, udtaler advokat Henrik Westermann, der repræsenterer den nye ejerkreds.

Om Core Hospitality

Core Hospitality er et nyetableret dansk hoteldriftsselskab og et søsterselskab til Zleep Hotels. Selskabet er uafhængig af varemærker, således at det kan drive hoteller under flere forskellige koncepter. Som søsterselskab til Zleep Hotels skabes der synergieffekter, da der kan trækkes på organisationens stærke, centrale kompetencer. Intentionen er, at Moxy Copenhagen, der er under opførelse i Sydhavnen, ligeledes skal drives af Core Hospitality.

Vi har igennem længere tid vidst, at Zleep Hotels har skullet udvikle andre typer af hoteller end moderne økonomihoteller. Og vi har været så heldige at være med til at arbejde med udviklingen af det kendte Hotel Marina i Vedbæk. Det har derfor været et naturligt skridt for os at etablere Core Hospitality, som skal udvikle og drive hoteller under andre varemærker end Zleep. Hotel Marina bliver et stærkt supplement til vores pipeline af Zleep hoteller i de kommende år, og vi glæder os meget til at arbejde med personalet på hotellet og ejerkredsen bag hotellet“, udtaler Peter Haaber, CEO i Core Hospitality og Zleep Hotels.

Fakta

  • Hotel Marina råder over 126 værelser og otte mødelokaler.
  • Driften af ejendommen overtages af Core Hospitality pr. 01.01.2018.
  • Udviklingsplanerne for ejendommen er fortsat under udarbejdelse.
  • Core Hospitality er et dansk hoteldriftsselskab, der er uafhængig af varemærker.
  • Core Hospitality skal også drive det nye Moxy hotel, et Marriott-ejet brand, der åbner i København.