Selskabslokaler

Book værelse
Vælg venligst hotel
Vælg venligt ankomstdato
Vælg venligst afrejsedato
1 værelser, værelse, 1 voksne voksen børn barn
Værelse 1
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 2
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 3
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 4
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 5
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Er der en bedre lokation at afholde et arrangement på, end i lokaler hvor I får en fantastisk havudsigt og kun 30 minutter fra byen? På Hotel Marina tilbyder vi flere selskabslokaler i forskellige størrelser og opsætninger, så vi kan nemt koordinere lokalerne og dagen, så det passer til netop dit arrangement. Samtidig har du og alle dine gæster mulighed for at overnatte på hotellet efter festen er overstået, så I ikke skal tænke på, hvem der skal køre hjem, eller hvornår det sidste tog kører.

Kontakt os om dit event på mail reception@hotelmarina.dk.

Fleksibel komfort

Vi tilbyder fire lokaletyper i forskellige størrelser. Hvor mange, der kan være i lokalet, afhænger af, hvordan du ønsker at bordene og siddepladserne arrangeres. Vores største selskabslokale har plads til op til 250 stående gæster eller 160 siddende gæster; det kan også opdeles i to lokaler, hvor der er plads til 75 gæster i hver. Hvert lokale designes efter dine behov, så rummet optimeres efter dit arrangement – uanset om det er et bryllup, en konfirmation, en fødselsdag eller bare en fed fest. Alle selskabslokalerne arrangeres efter dine ønsker, og du vil få adgang til lydsystemet, så I kan spille jeres yndlingssange under hele arrangementet.

Eventsted med udsigt

I forlængelse af vores loungeområde ligger en stor terrasse med en smuk udsigt over marinaen i Vedbæk, som sætter en dejlig stemning for alle gæster. Skinner solen ikke og er det koldt udendørs, kan vi sætte gang i pejsen i vores hyggelige lounge. Holder I et event hos Hotel Marina, er I mere end velkomne til at benytte jer af både terrassen og loungen til at mingle med hinanden og nyde en velkomstdrink, når jeres gæster ankommer. Både terrassen og loungen har masser af plads, så de er fleksible til at sikre en god start på jeres event.

Når festen er slut, kan dine gæster slappe af ved tanken om, at der ikke er langt til en dejlig seng. Book jeres ophold hos Hotel Marina, så I ikke skal tænke over, hvordan I skal komme hjem og føle jer presset på tid. Til vores mere seriøse gæster kan vi nemt transformere selskabslokalerne til konference- og møderum. Vi ser meget frem til at byde dig og dine gæster velkommen på Hotel Marina.

 

 

 

Lokaler i smukke omgivelser

Hotel Marina er smukt placeret med udsigt over havet og marinaen i Vedbæk, nord for København. Nyd de dejlige og naturrige omgivelser i løbet af dagen og slap af med et glas rødvin ved pejsen om aftenen.