Inspiration til din Vedbæktur

Book værelse
Vælg venligst hotel
Vælg venligt ankomstdato
Vælg venligst afrejsedato
1 værelser, værelse, 1 voksne voksen børn barn
Værelse 1
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 2
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 3
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 4
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Værelse 5
Voksne
Børn (3-12 år)
Børn (0-2 år)

Børn under 3 år bor gratis

Vedbæk ligger som bindeled mellem Storkøbenhavn og Nordsjælland. Her ligger Hotel Marina i prangende natur og gode transportmuligheder – både til Kronborg Slot mod nord i Helsingør og til Københavns Lufthavn mod syd i Kastrup. Her giver vi et overblik over de attraktioner, der ligger i nærheden af Vedbæk, og som du nemt kan opleve, mens du overnatter på Hotel Marina.

 

 

 

Vedbæk Havn og Strandpark

Med udsigt over Vedbæk Havn og Øresund er Hotel Marina det oplagte sted for alle, der ønsker frisk luft, smuk udsigt og en central beliggenhed. Strandparken ligger til venstre for havnen, og her kan du sagtens tage en frisk morgendukkert, nyde solen til sommer og gå en lang tur langs kysten. Sandstranden er tildelt det Blå Flag, et international miljømærke, som garanterer, at stranden opfylder høje krav til vandkvalitet, sikkerhed, service og miljøinformation. Desuden rækker en badebro sig ud i Øresund, så du nemt kan komme ud og springe i.

Bakken

Blot 10 km fra Hotel Marina, i den modsatte ende af Dyrehaven, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Her finder du sjove forlystelser til hele familien. Der er altid gratis entré på Bakken. Skal du overnatte nær Bakken, står vi klar på Hotel Marina i Vedbæk med gode værelser. Selve besøget på Bakken kan nemt planlægges med deres overskuelige informationsside.

 

 

 

 

 

 

UNESCO-kulturarv i Nordsjælland

I Nordsjælland er der faktisk hele to attraktioner, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. En af de to er Parforcejagtlandskaberne, som består af fire forskellige haver og skove. Hotel Marina i Vedbæk ligger i kort afstand til en af de fire; nemlig Jægersborg Dyrehave. Haven er et klassisk eksempel på, hvordan det europæiske landskabsdesign i det 17. og 18. århundrede blev påvirket af barokværdier. I Jægersborg Dyrehave ligger også det smukke Eremitageslot. Om I skal på en smuk vandretur eller hyggelig picnic, så foreslår vi, at I spadserer mod Jægersborg Have fra Hotel Marina.

Kronborg Slot

Kronborg Slot er den anden af Nordsjællands to UNESCO-kulturarvinger. Slottet, der ofte forbindes med Shakespeares Hamlet, ligger i Helsingør. Fra Hotel Marina til Kronborg Slot tager det kun en lille time med offentlig transport. Turen kører op ad kysten ud til Øresund og Nivå Bugt, så udover en spændende slutdestination får du også en smuk rejse nordpå.

 

 

 

 

 

 

Louisiana

Midt mellem Kronborg Slot og Hotel Marina ligger Louisiana Museum of Modern Art. Louisiana er en af landets største attraktioner, og du vil blandt andet kunne opleve værker af kunstnere som Picasso, Warhol, Moore og Kirkeby. Foruden de næsten 4.000 indendørsværker kan du også nyde Louisianas skulpturpark, der ligger i smukke omgivelser med udsigt over Øresund.

Cykelferie i Vedbæk

Vedbæk, der ligger på kanten mellem Storkøbenhavn og Nordsjælland, er et fantastisk sted at tage på cykelferie. Hvis I tager på cykelferie i Vedbæk, så er der f.eks. kun 25 km til Kronborg Slot, og I vil cykle langs vandet stort set hele vejen. Rudersdal Kommune, som Vedbæk er en del af, har samlet en liste af cykelruter i naturen. Vi foreslår FamilieRuten, KulturSlangen og Vedbækturen.

 

 

 

 

 

 

Til København

Københavns centrum er ikke langt fra Hotel Marina. Og selvom der er naturskønt og fyldt med aktiviteter omkring hotellet i Vedbæk, så er det rart at have muligheden for at tage en enkelt, lang dag i hovedstaden. Skal du ind og shoppe i København eller opleve endnu mere af Danmarks historie, kan du nemt og hurtigt tage med Kystbanen, der kun ligger få hundrede meter fra hotellet. Her går der desuden også tog direkte til Københavns Lufthavn.

Hotel i Vedbæk

Vil du opleve lidt af Danmarks østkyst på Sjælland? Hotel Marina i Vedbæk er et godt udgangspunkt for enhver tur. Uanset om formålet er naturvandringer, cykelferie, kulturbesøg, afslapning eller shopping. Hotel Marina sørger for de rette faciliteter, skønne omgivelser og nem adgang med offentlig transport. Vi glæder os til at byde dig velkommen.