Ofte stillede spørgsmål

";

1. Foregår gruppebookinger anderledes end almindelige bookinger?

Ja! Skal du bruge flere end 5 værelser, skal du udfylde denne formular, som sendes til vores bookingafdeling.

 

2. Hvornår kan jeg senest annullere min booking?

En FlexPrice-overnatning kan du annullere helt frem til kl. 14.00 på ankomstdagen. Annulleringen skal enten foregå her på hjemmesiden eller ved direkte kontakt til det pågældende hotel. En BestPrice-overnatning kan ikke annulleres. Afbestil din booking her.

 

3. Jeg har reserveret gennem en anden hjemmeside, hvordan annullerer jeg?

Du bliver i så fald nødt til at gå ind på den hjemmeside, hvor du reserverede dit ophold, for at rette i din booking.

 

4. Hvorfor skal I bruge mit kreditkort, når jeg ikke betaler forud?

Når du booker en FlexPrice-overnatning, trækker vi ikke penge fra dit kreditkort, før du ankommer til hotellet. Alligevel skal vi bruge oplysningerne, da vi stiller det som garanti for din booking og overnatning. Det betyder, at vi trækker et beløb på dit kreditkort, hvis du f.eks. ikke dukker op til den dag, du har booket din overnatning. (Har du reserveret flere overnatninger, trækker vi kun et beløb svarende til den første nat, hvorefter de resterende nætter slettes*).

En anden årsag til, at vi skal bruge dine kreditkortoplysninger er, at det stilles som garanti, hvis du i forbindelse med overnatning beskadiger hotellets ejendele.

*dette gælder ikke BestPrice-bookinger.

 

5. Kan jeg checke ind tidligere?

Du kan spørge i receptionen, om det er muligt at tilkøbe tidlig check ind. Vi kan aldrig garantere, at du kan checke tidligere ind, da vi først skal gøre dit værelse rent. Almindelig check ind er fra kl. 14.00.

 

6. Jeg ankommer sent om aftenen/natten. Er det muligt at checke ind sent?

Ja, check ind er altid muligt. Vores hotel er altid bemandet, så vi står til rådighed døgnet rundt.

 

7. Hvornår er der senest check ud?

Check ud er senest kl. 11.00. Du kan forhøre dig i receptionen, om det er muligt at tilkøbe sen check ud. Hvorvidt det kan lade sig gøre, afhænger af, om værelset er booket igen og derfor skal rengøres, inden den nye gæst ankommer.

 

8. Hvordan logger jeg på WiFi?

Du skal logge på ’mycloud’. Er du på en mobil, bør login-siden selv åbne. Sidder du ved en computer, skal du åbne en browser, hvorefter login-siden bør åbne. Følg instruktionerne og du er online. Hvis det ikke virker, som det bør, så forhør dig i receptionen. Vi står altid klar til at hjælpe!

 

9. Må man ryge på hotellet og værelserne?

Al rygning er strengt forbudt, men du er naturligvis velkommen til at ryge udenfor. Hvis du ryger indenfor på hotellet, koster det DKK 1.500 for ekstrarengøring. Hvis brandalarmen sættes i gang på grund af rygning, pålægges en bøde på yderligere DKK 5.000.

 

10. Hvad koster morgenmad?

Morgenmad koster DKK 130 for voksne og DKK 70 for børn mellem 3 og 12 år. Børn under 3 år er gratis.

 

11. Er der håndklæder, sengetøj og linned på værelset?

Ja! Din seng er redt, når du ankommer, og der ligger et sæt med et lille og stort håndklæde til hver person.

 

12. Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget?

Vi opbevarer glemte sager, der er fundet på hotellet, i 4 uger. Herefter overdrages genstande med serienumre (såsom elektronik) samt smykker og andre særligt værdifulde genstande til Politiets hittegodskontor. Alt andet afleveres efter 4 uger til velgørenhed.

Har du glemt noget på hotellet, kan du kontakte os pr. mail for at høre, om vi har fundet noget på dit værelse. Send os en mail med dit navn, dato for overnatning samt værelsesnummer.