cafe & restaurant

Nyd en afslappende atmosfære i enestående omgivelser 

Frokostkort    Aftenkort     Vinmenu         

Hotel Marinas rummelige lounge byder på naturligt lysindfald, komfortable designmøbler samt en café og restaurant med lokale lækkerier og en hyggelig lobbybar. Her er alle velkomne – overnattende gæster såvel som naboer og forbipasserende.

Til frokost byder Marina’s Café og Terrasse på lette danske og franske bistroretter i form af gourmet smørrebrød, charcuteribræt og muslinger. Man er også velkommen til en kop velduftende baristakaffe brygget på bønner fra Strandvejsristeriet: Nordsjællands første mikroristeri.

Om aftenen serverer restauranten et udvalg af forretter, hovedretter og desserter. Nyd en nordisk fortolkning af sydlandske klassikere i maritime omgivelser, smag dagens fisk fanget i Øresund eller forkæl dine smagsløg med en favorit: rib-eye med sprøde rosmarinfritter. 

Marina’s Café og Terrasse samarbejder med mange lokale producenter. Blandt andet sælger vi prisvindende desserter fra Mark Hermann, gin og æblemost fra Frydenlund Slot, samt økologiske sodavand fra WiSH – og selvfølgelig kaffe fra Strandvejsristeriet.

Kom forbi til en oplevelse ud over det sædvanlige!

 

Køkkenet

Caféen er åbent:

Frokost alle dage 11.30 – 14:30

Middag tirsdag – lørdag 17:30 – 20:30

Morgenmad

Morgenmad serveres:

Hverdage 6:30- 10:00

Lør & Søndage 8:00 -10:30